Servicii oferite

 

Servicii profesionale complete de creatie si grafica publicitara, servicii mentenanta Facebook. creare campanii Facebook Ads, Google Adwords, consultanta marketing, brand design complet si optimizare SEO.

Grafica publicitara inseamna servicii de creatie si pregatire pentru tipar a machetelor grafice pentru ambalaje, cataloage, pliante, reviste, sigle, panouri expozitionale, decorari auto si orice alt tip de materiale publicitare. Grafica publicitara trebuie sa atinga 2 scopuri: sa capteze atentia consumatorului si sa ii transmita mesajul dorit.

Logo-uri, cărți de vizită, coli cu antet, plicuri de corespondență, mape de prezentare sau cd-uri, agende, calendare, flyere, pliante, panouri publicitare, șamd. Tot ceea ce este nevoie pentru ca firma ta să transmită în exterior o imagine unitară și competentă.

Ai o afacere si doresti sa o faci cat mai cunoscuta pentru a ajunge la targetul tinta si pentru a avea profitul mult asteptat?! Iti vin in ajutor prin crearea de campanii Facebook Sponsorizate ( implementarea si setarea functiilor necesare in functie de targetul afacerii tale, optimizarea si verificarea permanenta a traficului campaniei pentru rezultate maxime, realizarea bannerelor de interes pentru afacerea ta etc.); sau doresti sa promovezi site-ul tau pe google?! Campanii Google Adwords avansate de optimizare pentru a aduce afacerea ta in primele cautari de pe pagina.

Consultanta marketing:

– plan de promovare in functie de targetul afacerii tale

– analiza concurentei

– puncte tare si puncte slabe

– implementare strategii de promovare campanii

– etc.

 

Realizare site-uri web de prezentare pentru firme.

-design intuitiv

-pagini produse – servicii – Despre noi – Contact

-administrare website

-logo la cerere

 

Realizare magazin online pentru companie.


Leave a Reply